Fotografie

Mijn hoofdinteresse ligt bij het maken van portretten, grofweg te verdelen in autonome kunstzinnige portretten en de meer commerciële portretten in opdracht. Mijn specialiteit is het bewerken van portretten tot een dromerig beeld. Dit soort portretten portretten zijn bedoelt als kunst aan de muur. Je kunt opdracht geven tot het maken van zo’n gelaagd creatief bewerkt portret, waar de door jou gewenste persoon de hoofdrol in zal spelen. Ook de ‘gewone’ portretten in de studio of op locatie behoren tot de mogelijkheden. Bij voorkeur maak ik portretten op locatie. De omgeving en het natuurlijke licht vormen een bron van inspiratie.

Als je besluit een opdracht te geven, nodig ik je uit tot een persoonlijk gesprek (telefonisch of in de studio) en bespreken we de wensen en mogelijkheden.

Het aankleden van een bedrijfsruimte met kunstzinnige foto’s van je bedrijf, jou en jouw werknemers of bedrijfsgerelateerde foto’s kunnen van prachtige toegevoegde waarde zijn voor het bedrijf.

Verder is het ook mogelijk mij in te huren voor het maken van een reportage, b.v. van jouw bedrijf , voor je website of van (bijvoorbeeld) een rouwdienst (De stilte, de teruggetrokkenheid, het ceremoniële en de respectvolle aandacht tijdens een rouwdienst leg ik graag voor je vast.)

Bij de portfolio’s zie je van bovengenoemde mogelijkheden diverse voorbeelden.

Workshops geef ik in kleine groepjes tussen de twee en de vier deelnemers in mijn studio of op locatie. Er wordt vooral veel gefotografeerd, tevens krijg je een korte theoretische uitleg en een hand-out. De workshop bestaat meestal uit twee dagen, waarbij de tweede dag een nabespreking van het werk van de eerste dag is plus de huiswerkopdracht. Als de workshop maar uit 1 dag bestaat dan kun je op een aantal beelden online feedback krijgen van mij.

De meeste foto’s op mijn website zijn ook te koop. Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen.

Bloemrijke portretten

Bloemen spreken tot bijna ieders verbeelding. Ze geven sfeer aan zoveel gelegenheden. Vandaag gaan we een verbinding maken tussen de mens en de bloem, verrassend, vrolijk en bijzonder.

Creatieve highkey

Door het gebruik van veel witten en lichte tinten creëer je een sfeer van lichtheid, luchtigheid en dromerigheid. Foto’s maken waarin je wellicht van te voren nooit aan gedacht zou hebben.